Hiperintuitivii - Ce este o persoană intuitiv-senzitivă?

Hiperintuitivii - Ce este o persoană intuitiv-senzitivă?


Înţelege-te ca Persoană Intuitiv-senzitivă

“In munca mea, am intalnit Intuitiv-Senzitivitatea in diferitele sale stadii. Am vazut-o de la etapa ei timpurie, a fascinatiei psihice, pana la faza de implicare intr-un proces vindecator, legat clar de suflet. Pretutindeni, este intotdeauna prezent un puternic simt al scopului in rezolvarea problemelor din trecut si din istoria familiala, in special a acelora pe care le-as numi de tip Intuitiv-Senzitiv. Exista o dorinta puternica de a corecta un proces in care altii fie au esuat, fie nici macar nu s-au angajat.

    Multi isi recunosc propriile rude ca fiind persoane Senzitive; ei pot observa ca apropiatii lor au aceleasi trasaturi ca ale lor. Exista totusi o diferenta fundamentala: rudele respective nu si-au folosit sensibilitatea – fie au ignorat-o, fie au ascuns-o, ca pe ceva de care, iremediabil, te temi sau te rusinezi.

    Diferenta fundamentala, in cazul Hiperintuitivilor, este inteligenta. Cu toate acestea, multi nu s-ar autodescrie ca fiind inteligenti – de fapt, cei mai multi ar spune ca sunt chiar opusul. Nu as defini neaparat aceasta inteligenta ca pe un avantaj academic – este mai degraba unul de ordin emotional.”

Adevărata autoritate nu este transmisă de cei care deţin puterea – ci este acordată de colectiv acelora care o merită. Intuitiv-Senzitivii sunt liderii din umbră şi, poate în doar câţiva ani de acum încolo, ei nu vor mai fi ascunşi sau tăcuţi. Pe ei nimeni nu-i aude, pe ei nimeni nu-i înţelege; ei oferă alinare, ei sunt piesele lipsă şi urechea care ascultă, însă ei nu simt acelaşi lucru în ceea ce îi priveşte… citeşte mai mult