Codul emoţiilor - emoţiile nerezolvate captive

Codul emoţiilor - emoţiile nerezolvate captive


Ce este o emoţie nerezolvată captivă?

O bună parte din suferinţa noastră se datorează energiilor emoţionale “captive” înlăuntrul nostru. Foarte mulţi oameni au descoperit că dacă eliberează emoţiile nerezolvate captive, viaţa lor devine mai sănătoasă şi mai fericită. O singură emoţie nerezolvată captivă este suficientă pentru a da naştere unor probleme fizice şi emoţionale mai mari sau mai mici.

De-a lungul vieţii omul experimentează în permanenţă emoţii de un fel sau altul. Uneori, viaţa se poate dovedi extrem de dificilă, iar emoţiile devin de nesuportat. Nu există om care să nu experimenteze când şi când emoţii extreme. Marea majoritate preferă să le dea uitării, întrucât nu reprezintă amintiri plăcute, dar din păcate influenţa acestor experienţe continuă adeseori să se facă simţită sub forma emoţiilor nerezolvate captive.

De aceea, chiar dacă momentul de durere sau de mânie a trecut, este posibil ca energia otrăvită a emoţiei negative să rămână captivă în corpul nostru, continuând să producă efecte fizice şi emoţionale semnificative… citeşte mai mult